За нас


 
“Емиро” ООД е основана през 1998г., като от самото начало осъществява внос на винтонавивни инструменти, а в последствие обогатява своята номенклатура с отвертки, свредла, дюбели, режещи инструменти и боркорони, кабелни превръзки, дискове за рязане и шлайфане и други.

В отношенията с клиенти, доставчици и други контрагенти фирмата залага на коректност, бързина и прецизност. Поддържането на постоянни наличности и непрекъснатото разширяване на номенклатурата на търговските изделия изграждат авторитета на “Емиро” ООД като надежден доставчик на качествени продукти с гарантиран произход.

През месец май 2013 фирмата открива нова сграда със складове, офиси и шоурум, където клиентите могат да разгледат предлаганите продукти.

 

Оказваме цялостна подкрепа на нашите клиенти – предоставяме информация, брошури, каталози, функционални щендери и стелажи. Конкретна информация относно предлаганите изделия както и отговор на въпроси, свързани с дейността на фирмата можете да получите на нашите телефони, чрез e-mail или на място.